2011. április 4., hétfő

Darage Design - Trendi és egyedi bőrkarkötők

Ha szeretnétek egy olyan kiegészítővel feldobni a ruhatáratokat, ami nagyon is divatos, szinte mindenhez passzol, és akár évekkel később is bátran hordhatjátok, akkor most bemutatom nektek a Darage Design kollekcióját és kitalálóját.


Annamari már évek óta a megszállottja a bőrkarkötők készítésének, ezt jól bizonyítja az is, hogy sok munkája mellett, amikor csak tud, alkot. Amikor megmutatta nekem szinte az összes eddig elkészített bőrkarkötőjét, egyből le is csaptam rájuk, és lázasan elkezdtem őket próbálgatni. Volt ott sima, díszes, csatos, szegecses, vékony, vastag, órás, fekete, fehér, és a barna különböző árnyalatai. Ha éppen nagy volt, vagy kicsi, Annamari megnyugtatott, hogy méretre szabja őket, sőt, egyedi szöveget is tud belenyomatni. Amennyire tudja a saját elképzeléseket mindig megvalósítja. A műbőr szóba sem jöhet, ezért a színek választéka picit korlátozott, amit Annamari a különböző csatokkal, formákkal, mintákkal ellensúlyoz.
Az ember mindig is az olyan ékszert, kiegészítőt szereti, amit szinte le sem vesz, hiszen a saját személyiségét tükrözi, közel áll hozzá, emlékek jutnak róla eszébe.  Pont ezért olyan megnyerő a Darage Design. Innentől kezdve csak rajtatok múlik, hogy mit viseltek a csuklótokon, hiszen végre nem azt kapjátok, amit a boltokban lehet venni, hanem azt, amit ti el tudtok képzelni










 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...