2011. július 11., hétfő

Kedvenc határidőnaplóm a MIKU! designtól

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én imádom a noteszeket, határidőnaplókat, kicsi és nagy jegyzetfüzeteket, szóval bármit, amibe írni lehet. Tavaly év vége felé végre eljött az idő, hogy ne csak úgy vegyek egyet,  hanem indokolt is legyen egy határidőnapló beszerzése, ezért a barátnőmmel kinéztünk a WAMP-ra, mert tudtam, hogy ott megtalálom majd az igazit. Ez így is lett, egyből megtetszettek a MIKU! design ötletes füzetei, alig tudtam választani, de végül természetesen az lett a nyerő, amiben türkizkék is van!

A MIKU! design füzetei
Kedvenc határidőnaplómmal a WAMP-on

Szerintem kevesen tudnak ellenállni az ilyen ötletes designnak. Ezeknek a "könyveknek" az egyedisége abban rejlik, hogy a hangulatunknak megfelelően váltogathatjuk bennünk a kitűzőket, nagyon szép színekben készülnek, és a belső füzet is cserélhető. Egyébként többféle füzetbelső készül, olyan is van, ami rajzfüzetként funkcionál, de a szokásos csíkos, kockás és sima is megtalálható a MIKU! design kollekciójában. Sőt, mindegyik borítóra csatolható egy vállpánt is, ha éppen táskaként szeretnénk hordani őket. Amik nekem még nagyon tetszenek, azok a medálnoteszek, úgyhogy hamarosan nyerhettek is egyet!


A "könyveket "Tramontini Dóra (Ragacsdóri) köti be és fűzi össze

A kitűzőket Ligeti Miklós ( Mikitűző) készíti, és ő egyben az egyik grafikus is
 
A WAMP-on mindig megtalálod őket
Medálnoteszek

Hamarosan nyerhettek egyet

A MIKU! design azonban korántsem merül ki ennyiben, de először egy kicsit arról, hogy kik állnak a márka mögött. A különféle termékek megálmodója négy fiatal, akiket nem csak a barátság, hanem az alkotói vágy is összeköt. Ők igazából közösen létrehoztak egy olyan világot, amire a játékosság, az ötletesség, a groteszk felhang a jellemző. "Igyekszünk a környezetünkre kicsit komolytalanul reflektálni, nem akarunk súlyokat helyezni a vásárlóink vállára és nem a világ problémáit, fájdalmát akarjuk bemutatni, hanem ami vicces és szép benne"-mondta Ligeti Miklós, a MIKU! világ egyik kitalálója.


A MIKU! design termékei
Ezeket a MIKU! lényeket, Kárpáti Éva (Évalény) készíti

Az alkotók ezt a MIKU! világot mutatják be a grafikáikon keresztük az összes termékükön. A noteszen kívül készítenek még kitűzőt, zsebtükröt, a feljebb is látható polár lényeket, táskákat, pólókat, a jövőben pedig többféle textilre is szeretnének nyomatni. Szóval a csapat nagyon lelkes, tele vannak ötletekkel, és ahogy mondták, számukra az alkotás játék is, a komoly munka mellett.


A pólókat itt még Miki tervezte, de már csatlakozott hozzájuk Faludi Robi ( Pixrobi),
aki szintén foglalkozik majd ezzel, na meg a grafikákkal is




Ha ti is szeretnétek részese lenni a MIKU! design  mókás világának, akkor megtaláljátok őket a Rododendron és a Jojo boltban, a Printában, a Bejuskában és a Fregoliban. Ha pedig beszereztetek valami "mikusat", azt mindenképp osszátok meg velem és a PandArte olvasókkal a facebook oldalon, kíváncsi vagyok titeket mi fogott meg a leginkább.  


1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...