2012. június 11., hétfő

PandArte vásár


Kedves Olvasóim!

Szeretnélek meghívni Titeket egy igazán jó hangulatú, nyári vásárra, amit én szervezek:)

A „Nyüzsi vásár” pontosan egy éve fogalmazódott meg a fejemben, amikor elkezdtem a blogomat írni. Az alapötlet az volt, hogy összekapcsoljam azokat a kreatív embereket, akikről írok, és akiknek a munkáját szeretem, azzal a hellyel, ami a legkedvesebb a számomra.
Ez pedig a Tranzit Art Café, ami hamar a törzshelyemmé vált, amikor felköltöztem Budapestre, hiszen különleges, egyedi hangulatának nehéz ellenállni. Szerencsére kiderült, hogy a kávézó tulajdonosa, Egri Orsolya, nagyon nyitott mindenféle dologra, ami értéket képvisel, így tavasszal közösen elhatároztuk, hogy belevágunk, és tartunk egy vásárt a kávézó teraszán! Nagyon izgatottak vagyunk már, alig várjuk, hogy sok-sok olyan ember nyüzsögjön ezen a kis „szigeten”, akiket összeköt egy közös dolog. 


Úgy érzem, hogy egy online felület igen kevés ahhoz, hogy valóban megismerjétek ezeket az alkotókat, ezért szeretném egy kicsit összefogni őket, és segíteni nekik abban, hogy a lehető legtöbben tudjanak róluk. Szebbnél szebb kézműves termékek és kreatív alkotók várnak tehát Titeket szombat délelőttől, hiszen itt az idő, hogy megmutassuk, az egyedi termékek különlegesebbek  a tömeggyártásnál. A program a vásárlásban nem merül ki teljesen, viszont ha ti kimerültök, kényelmesen elnyújtózhattok az egyik nyugágyban! Az már egyéni ízléseteken múlik, hogy frissen facsart gyümölcslevet, vagy a kávézó házi limonádéját szürcsölitek el pihenés közben. Ha szerencsétek van, márpedig miért ne lenne, még egy ajándékot is nyerhettek a kedvenc árusotoktól:)


Hogy kikkel találkozhattok majd a vásárban? Íme egy kis ízelítő!
Ezen kívül még ott lesz a HelloBaby Collection, Cirrhopprecycle, Hello Indigo, Adris, és a Függőágy.hu .

A kismamákra is gondoltunk, akik véletlenül se felejtsék otthon csöppségeiket, mert játéksarok várja őket, hogy nyugodtan nézelődhessenek az édesanyák. Aki pedig négylábú barátjához ragaszkodik, bátran magával hozhatja, hátha kedvencének is talál valamit, amivel feldobhatja a nyarát. Ha ez se volna elég, a csajos nap zárásaként egy romantikus filmvetítéssel kedveskedünk:)


Nyárindító Nyüzsi Vásár, Június 16. szombat, 11:00-19:00Tranzit Art Café terasz (A Kosztolányi Dezső térnél, a Bukarest utcában) 1116 Budapest 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...