2012. június 24., vasárnap

Megörökített Szeretet

Amikor elkészültek ezek a képek, az volt az érzésem, hogy minden lány álmodozik egy ilyen hangulatú fotózásról…mondjuk ezt már ott a helyszínen, a gyömrői gyümölcsösben is sejtettem:) Miután napvilágot látott a PUF lányok, azaz jómagam, PandArte, Urban Eve és Festy In Style közös vintage fotóalbuma, mindenki azt kérdezte, hogy ki kapott minket lencsevégre?! Hát, most bemutatom Nektek a Fénylabor párosát!

Vintage 077
Vintage 053
Vintage 112


Németh-Csikós Írisz és Németh Zoltán “szeretet képeket” készítenek, vagyis azokat a momentumokat örökítik meg, amik a legfontosabbak az életben. Ez jelenthet páros, baba, családi, esküvői, vagy akár portréfotózást is. Én a facebookon találtam rájuk, és egyből beleszerettem a stílusukba! Írtam nekik, hogy vagyunk mi hárman csajok, akik imádnak blogolni, és milyen jó lenne egy közös kis projektet összehozni…az együttműködések nagyon inspirálóak !!! Szerencsére ők is pozitívan reagáltak, és egy olyan profi fotózást szerveztek le nekünk, amiben még egyikünknek sem volt része!

Vintage 031 Vintage 075
Vintage 090

A Vintage Bazaarosok csodásan berendezték a gyümölcsöst, több helyszínt is megálmodtak, gyönyörű kellékeket használtak, nagy kedvenceink voltak a régi írógépek, amikhez Íriszék még olyan lapokat is nyomtattak, amiken a blogjaink szerepelnek. Annyira egyben volt minden, hogy ezért nem lehetünk elég hálásak, pláne, hogy mindenki szívességből és a munkájuk iránti szeretetből volt ott.

Vintage 051
Vintage 007
Vintage 056
Vintage 145

A Fénylabor különlegessége, hogy az elkészült képeket vintage hatásúvá varázsolják a különböző effektek segítségével, de ehhez természetesen olyan környezetet is kell előtte teremteniük, ami ennek a stílusnak megfelel. Szóval egy elég összetett és kidolgozott folyamatról van szó, amivel Íriszék rengeteget dolgoznak, de szerintem az eredmény magáért beszél.

Vintage 103 Vintage 108
Vintage 116
Vintage 149

Íriszék tehát házaspárként fotóznak, ami elég izgalmas dolog…mint kiderült, a munka folyamán is hozzák a női-férfi szerepeket. Amíg Írisz leginkább érzésből fotóz és a legerőteljesebb pillanatokat keresi, addig Zoli szigorúbban betartja a fotózás szabályait, de igazából így tudnak kerek egészet alkotni. A mi fotózásunknál is az volt a jó, hogy ketten voltak, és egy idő után már nem is figyeltük, melyik lencsébe nézünk, csak átadtuk magunkat a hangulatnak.

Vintage 121

Igazából tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbáljon ki egy ilyen élményt, legyen szó bármilyen eseményről vagy témáról, a Fénylaborosok el tudják csípni a legjobb pillanatokat!

Nagyon köszönjük!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...