2013. január 27., vasárnap

Ékszerek egyedi üzenettel!

Nemrég ismerkedtem meg a QR kódos ékszerekkel, amikkel kifejezhetjük az életszemléletünket, vagy éppen az aktuális hangulatunkat. Sok közöm eddig nem volt a QR kódhoz, a telefonomon sincs ilyen szkenner, pedig már az élet számos területén alkalmazzák ezt a világnyelvet. Küldhetünk vele szövegeket, vásárolhatunk, reklámozhatunk vele, vagy éppen hordhatunk olyan ékszereket, amikbe ezzel a rendszerrel kódoltak üzeneteket.


"I'm not single, but unique!"
"I'm not freak, I'm a limited edition.", 
"I know, it is impossible, but I know, that I'm going to do it"

Ilyen és ehhez hasonló szövegeket hordhatunk magunkon fülbevalók és nyakláncok formájában, a QR Jewel ugyanis ötvözte a virtualitást a valósággal. A márka mögött ehhez mérten áll egy művész ember, Gábor személyében, aki a Magyar Képzőművészeti Főiskolán végzett, festőművész szakon, és ott van Kata, aki a Budapesti Műszaki Főiskolán végzett, informatikai szervező szakon. Egy "geek" és egy művész baráti beszélgetése során, így született meg a QR kódos ékszerek ötlete. 

2013. január 20., vasárnap

Alkossunk együtt! – PandArte workshop

Hideg van... jó lenne bekuckózni valahova egy jó kis társasággal. Mondjuk egy olyan helyre, ahol isteni a cappuccino, házi készítésű olasz pizzákat lehet majszolni, közben pedig még alkotunk is, Közösen! Hogy miket? Mindent, ami felmelegít minket ebben a cudar időben:)

flyer_caffe_torino

Lesznek pulcsik, sálak, kesztyűk, sapkák...persze ezeket nem nektek kell megkötni! Csak hozzátok el magatokkal, hogy feltuningoljátok, átvariáljátok, és újjá varázsoljátok a régieket. Egy kicsit készülünk a Valentin napra is, és azt is megmutatjuk, hogyan lehet kötött karkötőket készíteni.

2013. január 14., hétfő

Az örök szerelem: MIMM textildesign

A kedvenc tervező párosom, Nagy Móni és Hendzsel Ilona, vagyis a MIMM textildesign mindig valami olyan ékszerrel rukkol elő, ami szerintem már művészi szinten mozog. Nagyon örülök, hogy kb. egy éve, én készíthettem velük először interjút, (amit itt olvashattok) az útjukat, ami egyre sikeresebb, pedig azóta is követem.

fotó 2 (1)

2013. január 12., szombat

Karkötők a Szerencse, Szabadság, Szerelem jegyében!

Nem hiszem el, hogy ékszerekből sosem elég, de tényleg így van! Sajnos szükség van a 100. karkötőre, a 101. nyakláncra és a 102. fülbevalóra is, hiszen mindegyik új és mindegyik mást jelent a számunkra. Hát így történt, hogy a héten “örökbefogadtam” a szabadságot és a szerelmet, a Cruciani karkötők jóvoltából.

fot 3 (4)
148163_382850305127180_902956747_n
44536_379787722100105_355509177_n


2013. január 7., hétfő

Macivarrás, terápiás céllal!

Az egyik ismerősöm ajánlott a figyelmembe egy cikket nemrég. Amikor elolvastam, azonnal tudtam, hogy erről a helyről írnom kell...ez ugyanis egy Brummogda, ahol terápiás céllal lehet macikat varrni...nem mindennapi ugye?:)

 

 Ez a hely, sajnos vagy nem, de Pécset van, így most nem tudtam személyesen interjút készíteni az ötletgazdával, Horváth Annamária művészetterapeutával. Ettől függetlenül remélem szívesen olvassátok majd az alábbi sorokat, amiket Korb Zoltántól kölcsönöztem.

2013. január 3., csütörtök

Mark&Spencer Játék!!!

Biztos vagyok benne, hogy nagyon fogjátok szeretni ezeket az ajándékokat:)))
Me To You macis vastag, téli zokni és
egy otthoni, puha csizma, amikben tuti nem fagy le a lábatok.
Mindez a Mark&Spencertől!


A játék menete: 

- Kövessétek a Mark&Spencer Magyarország hivatalos facebook oldalát
- Osszátok meg a játék lehetőségét az ismerőseitekkel
- Ha még nem tettétek meg, iratkozzatok fel a PandArte blog hírlevél listájára. Ez nagyon egyszerű, a blogom jobb felső sarkában van egy kis rublika, oda kell beírni az email címeteket.

A két nyereményt két különböző ember nyeri majd, sorsolás pedig január 10-én!

2013. január 2., szerda

Az első komoly interjúm!

Jobb évkezdést el sem képzelhettem volna! Elkészült az első komoly interjúm, amiben olyan kérdésekre válaszolhattam, amik egyáltalán nem átlagosak, általuk pedig olyan még jobban megismerhetitek a blogomat és PandArte szellemiséget...Kicsit hoszú, de üdítő elolvasni:)

"Karácsonykor sok az angyal. Mi viszont egy védőszentet kaptunk el nektek. Bár, ahogy így elnézem, angyalnak sem utolsó! A magyar divatbloggerek között az egyik kuriózum Bánhidi Dóra (Pandarte). Van ebben a csajban valami hihetetlen nagy szenvedély és lendület, ami inspirál. Jó olvasni, nézegetni, nyomon követni a blogját. A pandamaci fekete-fehér, a fekete-fehér Chanel óta az elegancia védjegye. A Pandarte pedig a magyar kézműveseké.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...